SENSI - Elektronisk Mejeri Rotationsfyllare
Fyllningsmetoden väljs noggrant för att matcha de inneboende egenskaperna hos din mejeriprodukt: dess typ (t.ex. flytande, tjock, med eller utan partiklar), vad som behöver skyddas (smak, vitaminer, färg, etc.), dess hållbarhet (kort eller lång), dess känslighet för externa faktorer (temperatur, syre). Det är en komplex ekvation mellan relativ surhet (pH), närvaron av näringsämnen, närvaron av O2, sockerinnehåll, konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen, stabilisatorer, som alla påverkar bevarandet och den bakteriologiska kvaliteten hos din mejeriprodukt.
Vår djupa förståelse för våra kunders specifikationer för mejeriprodukter relaterade till fyllning har lett oss till att införa 4 miljöanpassade fyllningsfamiljer. De beror främst på mejeriprodukten (svag eller hög surhetsgrad), distributionskedjan (kylkedja eller rumstemperatur) och den förväntade hållbarheten för produkten.